impalas.se
http://www.impalas.se/chevy/phpBB3/

Forum-uppdateringar.
http://www.impalas.se/chevy/phpBB3/viewtopic.php?f=2&t=128
Sida 2 av 3

Författare:  ChevaPate [ 25 jan 2014, 20:09 ]
Inläggsrubrik:  Re: Forum-uppdateringar.

Själv har jag frågetecken...Bild

Författare:  cricka [ 25 jan 2014, 20:19 ]
Inläggsrubrik:  Re: Forum-uppdateringar.

Jag har inga problem :)

Författare:  IMPALA [ 25 jan 2014, 23:25 ]
Inläggsrubrik:  Re: Forum-uppdateringar.

mbc, 283:an och Chevapate vad kör ni med för webbläsare?
Internet explorer?
Det kan antingen vara där skon klämmer eller så är det nån flash eller java-grej som inte lirar ordentligt.

Kan dra lite kortfattad information om vad jag tror det är som orsakar det här:

Det hela började när jag var inne och ändrade om i sälj-delen på forumet.
Jag delade upp en för säljes och en för köpes, när jag gjorde detta så hände någonting...
Då dök det upp en text som löd: "Inga nya inlägg" eller "Nya inlägg" belägen ovanför själva forumdelen
(beroende på om det fanns nya inlägg i den tråden sedan du var inloggad senast eller ej).

Dom texterna är precis där era X och ? dyker upp.

Såhär ser det ut för mig:
Bild

Så har det fortsatt, varje gång jag ändrar om något i någon kategori så dyker dom texterna upp för mig ( X och ? för er ).

Jag har en teori om varför, den här typen utav forum är en gammal "modell" om man säger så.
Senaste designen är ifrån 2008...Och det står en röd ruta i administrationspanelen om att den tycker att man borde uppdatera till en ny version utav PHPBB.
Man skulle m.a.o behöva uppgradera/omformatera hela forumet för att få det att lira ordentligt.

Det tråkiga är att man då brukar bli tvungen att ändra hela forumets layout och jag gillar det lite som det är...
Men om det börjar bli störande och ohållbart så måste någonting förändras.
Det är ju inte kul när det inte funkar som det skall och att jag inte kan göra något åt det.

Men det kan vara så att ni behöver ändra något med era datorer också för att få det att se ut som det gör för mig.

/ Oscar.

Författare:  cricka [ 25 jan 2014, 23:31 ]
Inläggsrubrik:  Re: Forum-uppdateringar.

Jag kör firefox

Författare:  IMPALA [ 25 jan 2014, 23:35 ]
Inläggsrubrik:  Re: Forum-uppdateringar.

cricka skrev:
Jag kör firefox
Samma här...Det kan vara där icke-problematiken ligger för oss så att säga.

Det ser ut som åtminstone mbc kör med explorer (enligt bilden han lade upp).

Är inte explorer en Ford-modell och en halvsunkig vodka?
(kunde inte hålla mig :lol: )

Författare:  cricka [ 25 jan 2014, 23:38 ]
Inläggsrubrik:  Re: Forum-uppdateringar.

IMPALA skrev:
cricka skrev:
Jag kör firefox
Samma här...Det kan vara där icke-problematiken ligger för oss så att säga.

Blir nyfiken på vad dom kör med. :roll:


Troligen IE, när jag går in på sidan via IE ser det ut som för dom, chrome likaså och det säger ju bara ett, Firefox är bäst

Författare:  IMPALA [ 25 jan 2014, 23:49 ]
Inläggsrubrik:  Re: Forum-uppdateringar.

Då kan jag nog våga mig på att säga följande:

Om man vill att forumet ska fungera och se normalt ut så rekommenderar cricka och jag att man använder Firefox som webbläsare.

Firefox finns att ladda ner gratis här:
http://www.mozilla.org/sv-SE/firefox/new/


PS. Jag tror inte att ni blir besvikna på Firefox vad gäller resten utav internet heller!
Mycket bra webbläsare.

Författare:  garinge [ 25 jan 2014, 23:54 ]
Inläggsrubrik:  Re: Forum-uppdateringar.

jag tål inte eldräven som webläsare, så fyfan :)

men även fast jag inte ser "nya inlägg" ikonen så kvittar det för mig, för alltid när jag går in på forumet så använder jag denna bokmärkesadress :

search.php?search_id=newposts

dvs ser alla nya inlägg direkt, och det är det enda man behöver ;)

Författare:  Hellberg [ 08 nov 2017, 17:57 ]
Inläggsrubrik:  Re: Forum-uppdateringar.

Ett problem för mig iallafall som är lite irriterande är att varje gång man ska gå in på sidan så måste man logga in på nytt.. Även fast man sparar inloggningsuppgifterna.

Författare:  IMPALA [ 13 nov 2017, 19:06 ]
Inläggsrubrik:  Re: Forum-uppdateringar.

Hellberg skrev:
Ett problem för mig iallafall som är lite irriterande är att varje gång man ska gå in på sidan så måste man logga in på nytt.. Även fast man sparar inloggningsuppgifterna.
Jag håller med, jag har tyvärr inte lyckats lokalisera vad fan det beror på.
Ska försöka luska rätt på problemet och åtgärda det. :|

Sida 2 av 3 Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme [ Sommartid ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/